POM is opnieuw event partner van het jaarlijkse Zorgcongres (11-13 september)

POM is dit jaar – naar goede gewoonte – weer aanwezig als event partner op het Zorgcongres (een initiatief van ZORG Magazine). Het congres vindt deze keer plaats in Spanje (Sitges) van 11 tot en met 13 september.

Zorgcongres 2024 (Sitges, Spanje)

Tijdens het Zorgcongres denken leidinggevenden van uiteenlopende organisaties samen na over de toekomst van onze zorg. Een driedaagse gevuld met keynotes (onder andere van Koen Kas, healthcare trendwather en Willeke Dijkhoffz, CEO van ZAS), workshops en informele netwerkmomenten waar ideeën en ervaringen uitgewisseld worden over geïntegreerde zorg en innovatie.

Want om echt voorbereid te zijn op de toekomst, moeten zorgorganisaties bewust met innovatie bezig zijn en het verweven in hun bredere strategie. Een gerichte aanpak is cruciaal voor impact, evenals het betrekken van alle medewerkers.

Als partner van het congres zal POM ook een break-out sessie 👨🏻‍🏫 verzorgen op 12 september (om 11u45). We werpen daarbij een blik op de toekomst van betalen in Europa en laten de genodigden kennismaken met Wero, het onlangs gelanceerde uniforme Europese betaalsysteem.

Wero wordt ontwikkeld door EPI (European Payments Initiative), een koepelorganisatie van 16 banken.

Via deze nieuwe digitale portefeuille 📲 krijgen consumenten toegang tot een brede waaier aan functionaliteiten zoals veilige en snelle betalingen, P2P-transacties (persoon tot persoon), online betalingsmogelijkheden, loyaliteitsprogramma’s en nog veel meer.

Wero wordt geïntegreerd in de bestaande bankapps, een aparte app installeren is dus niet nodig.

In de loop van 2025 zal Wero ook aangeboden kunnen worden als online betaalmiddel voor facturen. In de sessie op het congres lichten we de voordelen toe van Wero voor zorginstellingen en patiënten (in vergelijking met andere betaalmethoden zoals Bancontact).

Alvast een tipje van de sluier: snellere betalingen, hogere betaallimieten, betere gegevensuitwisseling (de naam van de betaler wordt ook meegestuurd), ...

Spreker van dienst is Alfredo Prieto Rodrigo, Director Business Acceptance bij EPI.

⏩ Wij kijken alvast uit naar een boeiend en leerrijk congres!

Onze collega’s Tom Totté, Johannes Vermeire en Benoît Craenenbrouck zullen ter plaatse aanwezig zijn. Je kan steeds bij hen terecht 🙋 met vragen over facturatie, betalingen of credit management.

No items found.