Betaal en archiveer al je facturen met 1 app

Geen gedoe meer met je kaartlezer. Betaal je facturen nu met je smartphone en archiveer ze automatisch. Veilig, simpel en gratis.

Download onze gratis mobiele app

Providers:

Scan To Pay

Film de overschrijvingstrook of de QR code, betaal veilig in één klik en archiveer je betaling automatisch online.

Connect To Pay

Connecteer met aangesloten leveranciers. Krijg je facturen digitaal in POM, betaal ze in één klik en bewaar ze in je online archief naar keuze.

Forward To Pay

Stuur je PDF factuur per mail naar ForwardToPay@JustPOM.it. POM leest alle betaaldata uit de PDF, je kan de factuur na enkele seconden veilig betalen in één klik. 

Waarom POM je leven makkelijker maakt

POM is makkelijk

Makkelijk en snel instellen

Installeer POM en identificeer jezelf eenmalig met de achterkant van je identiteitskaart. Vanaf dan kan je facturen scannen en veilig betalen. Het enige wat je dus nodig hebt, is een smartphone en 2 minuten tijd.

Makkelijk papieren facturen betalen

Met de ingebouwde scan-functie film je de overschrijvingsstrook. De app herkent de nodige gegevens en importeert deze onmiddellijk. Na bevestiging kan je betalen met één klik.

Makkelijk digitale facturen betalen

Ontvang je facturen via de app en betaal ze in één klik. Jij kiest van welke leveranciers je graag facturen ontvangt. Telkens er een nieuwe factuur beschikbaar is, krijg je een melding op je smartphone.

Mis geen enkele betaling

Stel je jouw betaling liever even uit? Geen nood, wij waarschuwen je wanneer het tijd is om je factuur te betalen. Zo mis je geen enkele betaling en vermijd je herinneringskosten.

Pom is overzichtelijk

Helder overzicht

Weg met die stapel papieren. POM geeft een duidelijk overzicht van welke facturen er nog betaald moeten worden, welke in behandeling zijn en welke er verwerkt zijn.

Archiveren waar je wil

Na het verwerken van facturen kunnen deze automatisch gearchiveerd worden via e-mail of in je Dropbox. Ook blijven facturen 2 jaar opgeslagen in POM.

Via de zoekfunctie is het gemakkelijk om facturen terug te vinden. Binnenkort komen er bovendien nog extra mogelijkheden om te archiveren.

Even mobiel als jij

Met POM heb je je administratie altijd bij de hand. Je betaalt, archiveert en controleert je facturen waar en wanneer je wil.

POM zorgt voor Peace of Mind

Helemaal gratis

POM kun je gratis downloaden. En om facturen te ontvangen en te betalen via POM wordt er ook niets aangerekend. De app is dus volledig gratis.

Helemaal veilig

Door een scan van de identiteitskaart zijn we zeker dat de juiste factuur veilig bij de juiste persoon wordt afgeleverd. POM is via Bancontact en Sign2Pay geconnecteerd aan alle Belgische banken. De banken staan garant voor een veilige betaling.

POM is ook handig voor zelfstandigen.

Zelfstandigen kunnen automatisch hun facturen laten doorsturen naar hun boekhouder of boekhoudpakket. Wist je dat je met POM als zelfstandige ook makkelijk je facturen kan verzenden?

Verzend facturen met POM

POM is de enige app waarmee je alle facturen kunt betalen.

Met POM kan je alle facturen betalen. Elke papieren factuur kan je scannen met onze app. Maar meer en meer leveranciers sturen de factuur al digitaal. Nog makkelijker.